fbpx
Diensten

Zolder verbouwen

De zolder is vaak een ongebruikte ruimte, waar oude en soms al lang vergeten spullen liggen te verstoffen. Een opslagplaats waar oude meubelen, huishoudelijke accessoires en boeken worden opgeborgen, waar nauwelijks meer naar wordt omgekeken.

zolder-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

Met uw zolder verbouwen of renoveren creëert u extra ruimte in huis, bijvoorbeeld voor een extra slaapkamer, hobbykamer, thuiswerkplek, kinderkamer of studentenkamer. Verbouwingdirect.nl is uw betrokken partner bij het verbouwen of renoveren van uw zolder. Onze ervaren, ambachtelijk geschoolde vakmensen toveren uw zolder om tot elke gewenste ruimte, met elke verlangde indeling.

Extra slaapkamer, thuiswerkplek, hobbyruimte, speelzolder of logeerplek

Verbouwingdirect.nl geeft met een zolder verbouwen of renoveren uw woning een kwaliteitsinjectie én uw huis stijgt hierdoor in waarde. Er zijn vele situaties dat u een ruimte tekortkomt, bijvoorbeeld als een extra slaapkamer nodig is door gezinsuitbreiding of om logés een slaapplek te kunnen bieden. Of om een extra badkamer te creëren, zodat meerdere gezinsleden tegelijk zich op hun eigen plek kunnen verzorgen.

Een zolderverbouwing biedt ook een oplossing als uw hobby zodanige vormen aanneemt, dat u dit niet meer in de woonkamer kunt uitoefenen. Denk aan schilderen, portrettekenen, modelbouw of een andere knutselhobby. Nu het thuiswerken steeds meer gemeengoed wordt, is een fijne, rustige werkplek geen overbodige luxe. Of wat te denken van een speelzolder voor de kinderen? U kunt de zolder tevens een facelift geven om deze te verhuren, bijvoorbeeld als studentenhuisvesting. De mogelijkheden zijn groot. Verbouwingdirect.nl zorgt voor maatwerk.

alles is mogelijk

Zolder verbouwen met nokverhoging, dakkapel, scheidingswanden en inbouwkasten

De specialisten van Verbouwingdirect bouwen uw stoffige zolder om in een functionele ruimte. Een zolder heeft vaak een laag, schuin plafond. Wij zorgen bij een zolder verbouwen voor ruimtewinst met een nokverhoging en/of het plaatsen van een dakkapel. Door een nokverhoging met aanpassing van de dakconstructie kunt u overal op zolder rechtop staan. Een voordelig alternatief is een dakkapel. U wint hiermee eenvoudig aan ruimte én u creëert meer licht in de zolderkamer. Iets wat ook geldt bij het plaatsen van een dakraam.

Heeft uw zolder nog een vlizotrap? Verbouwingdirect.nl verzorgt een vaste trap naar zolder. De zolderruimte krijgt een nieuwe indeling, die naadloos past bij de nieuwe functie. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, plaatsen wij scheidingswanden, voorzetwanden, getimmerde maatkasten en sanitaire voorzieningen als een tweede badkamer en toilet.

zolder-verbouwen-img2@0,5x
Portfolio

Recente zolder verbouwingen

Vakmanschap

Zolder renoveren met dakisolatie, verwarming, elektra en brandveiligheidsmaatregelen

Een zolder renoveren gaat bijna altijd samen met isolatiemaatregelen in de vorm van vloer- wand- of dakisolatie. Doet u dit niet, gaat maar liefst 30% van de opgewekte warmte verloren via het dak. Verbouwingdirect.nl transformeert de zolder in een energiezuinige ruimte. Dit levert u een aardige besparing op uw energielast op. Met een goede dakisolatie bent u zowel in de zomer als de winter optimaal beschermd tegen warmte of koude. Wij plaatsen bij een zolderrenovatie verwarming met radiatoren en wij leggen elektra aan, compleet met wandcontactdozen. Brandveiligheidsmaatregelen behoren tevens tot ons dienstenpakket.

uw wens staat centraal

Zolderverbouwing of renovatie een praktische en financiële meerwaarde

Met een zolder verbouwen of renoveren is verhuizen niet meer nodig. U krijgt hiermee een luxe en comfortabele extra woon- of werkruimte. De vergroting van uw bewoonbare oppervlakte is een praktische én financiële meerwaarde. Geïnteresseerd in een zolderverbouwing of renovatie? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl met uw vragen of verzoeken.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw zolder?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan