fbpx
Diensten

Woning verbouwen

Wilt u uw woning verbouwen, renoveren of restaureren? Dan kunt u niet zonder een goede en betaalbare aannemer, die uw project van het eerste ontwerp tot de eindoplevering in goede banen leidt.

woning-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Verbouwingdirect.nl beschikt over een team van gecertificeerde en gepassioneerde vakmensen die elk project zien als de verbouwing van hun eigen huis. U kunt rekenen op kwaliteitswerk, dat met de grootste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.  Of u nu uw woning wilt herinrichten, uitbreiden, aan de eisen van deze tijd wilt aanpassen of in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, wij klaren elke klus naar volle tevredenheid.     

Verbouwingdirect.nl ontzorgt u volledig bij uw woningverbouwing

Overweegt u uw woning uit te breiden met een veranda, serre, dakkapel of werkruimte? Of wilt u een nieuwe badkamer, keuken of gevel? Uw woning verbouwen is bij Verbouwingdirect.nl in goede handen. Wij ontzorgen u volledig. Wij bespreken het ontwerp met u, maken een heldere planning en regelen de benodigde (bouw)vergunningen. Daarnaast schakelen wij vakmensen in (elektricien, installateur, schilder), zorgen wij dat de bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn en richten wij een veilige werkplaats in.   

Comfort en leefruimte

Uw woning verbouwen voor meer comfort en leef- en werkruimte

Verbouwingdirect.nl is uw partner voor elke verbouwing. Een aanbouw of bijbouw is een enorme meerwaarde voor uw huis. U creëert hiermee meer leefruimte, een ontspannen plek om uw hobby’s uit te oefenen, een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen. Een bijbouw is het overwegen waard. Dat kan een tuinhuis zijn om al uw tuinmaterialen keurig in op te ruimen, maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Wat te denken van een schuur, opslagplaats, carport, bijkeuken of veranda om tijdens zonnige dagen en zwoele zomeravonden te relaxen? Met een woning verbouwen krijgt u meer luxe en comfort en uw woning stijgt in waarde. Wij verbouwen tevens woningen die een andere functie krijgen en wij kunnen op vakkundige wijze een woningsplitsing verzorgen.   

woning-verbouwen-img2@0,5x
Verduurzamen

Uw woning renoveren: lagere lasten en hogere woningwaarde

Woont u in een oude of monumentale woning, waar de voorzieningen aan de eisen van de huidige tijd dienen te worden aangepast? Verbouwingdirect.nl helpt u met een pakket aan slimme en betaalbare duurzaamheidsmaatregelen. Wij vervangen oude elektrische installaties en controleren of de elektriciteitsleidingen geschikt zijn voor het verbruik.  Een woning renoveren gaat vaak samen met nieuw buitenschrijnwerk (ramen en deuren)  en nieuwe, verbeterde isolatie. Investeren in isolatie betaalt zich terug in een structureel lagere energierekening. Wij verhogen het rendement met dak- en spouwmuurisolatie en vloer- en gevelisolatie.

Onze bouwkundig specialisten adviseren u ook op maat over duurzame verwarmingsmaatregelen, waterbesparing en brandveiligheid. Met duurzaam uw woning renoveren bent u klaar voor de toekomst. Uw lasten gaan omlaag en de waarde van uw woning gaat omhoog.

Behoud van uitstraling

Een woning restaureren is specialistenwerk

Een woning restaureren is een vak apart. Als u een historisch waardevolle of monumentale woning heeft, is het van belang dat een restauratie van het pand met ambachtelijk vakmanschap, precisie en toewijding wordt uitgevoerd. Dan bent u bij Verbouwingdirect.nl aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers brengen alle delen van uw woning in de oorspronkelijke staat terug, zoals een verouderde gevel, ornament, deur, schouw, het voegwerk of de lijstgoten. Het authentieke karakter blijft bewaard. Wij gebruiken bij monumentale woningen oorspronkelijke materialen om geen afbreuk te doen aan het origineel.   

Bent u van plan uw woning te verbouwen, renoveren of restaureren? Schakel de specialisten van Verbouwingdirect.nl in. Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl. Onze vakkundige en betrokken medewerkers staan voor u klaar om een prachtig eindresultaat te realiseren.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het verbouwen van uw woning?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan