fbpx
Diensten

Keuken verbouwen

De keuken is de centrale plek in uw woning, waar iedereen samenkomt en waar zowel overdag als ’s avonds veel gebruik van wordt gemaakt. Het is een verblijfsplek die minstens even belangrijk is als de woonkamer. Hier wordt geleefd en beleefd.

keuken-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

Het spreekt voor zich dat de keuken aan al uw wensen moet voldoen en van alle gemakken voorzien moet zijn. Verbouwingdirect.nl kan als geen ander uw verouderde keuken verbouwen of renoveren. Het is een kwalitatief goed en voordelig alternatief voor een compleet nieuwe keuken. U krijgt een keuken met een nieuwe uitstraling voor minder geld.

Andere indeling, apparatuur, vloer, tegelwerk en afwerking van de keuken

Misschien bent u net verhuisd, heeft u een andere, bestaande woning gekocht of bent u gewoon uitgekeken op de look van uw huidige keuken. Wat de reden ook is, Verbouwingdirect.nl heeft uw keuken verbouwen of renoveren als aantrekkelijke optie. Als u weet wat u wilt, zorgen wij voor de planning, de materialen, de invulling en een vlekkeloze en tijdige eindoplevering binnen het gestelde budget.

Alle belangrijke aspecten van een keuken verbouwen komen aan bod. Wij spelen adequaat in op de gewenste indeling van de keuken, de apparatuur die u wilt hebben en uw specifieke wensen qua vloer, tegelwerk en afwerking. Onze ervaren en vakkundige medewerkers toveren uw keuken om tot een eigentijds pronkstuk in huis.

alles is mogelijk

Een grote of kleine keuken verbouwen en restylen

De keuken is een van de meest gebruikte ruimtes in huis. Bij het verbouwen van uw keuken meet alles nauw. Denk aan het veranderen van de positie en het toevoegen van stopcontacten, het verplaatsen van leidingen en het monteren van wateraansluitingen en afvoer. Wilt u een kookeiland? Dan dient hier een nutsaansluiting te komen. Bij inductiekoken heeft u een 3-fase stopcontact nodig.

Verbouwingdirect.nl kan een grote of kleine keuken verbouwen en restylen. Wilt u een open keuken, luxe woonkeuken of klassieke keuken met authentieke materialen? Het kan allemaal. Net als het verlagen van het plafond, het plaatsen van spotjes of het timmeren van een koof voor de afzuiging van de keuken.

keuken-verbouwen-img2@0,5x
Portfolio

Recente keuken verbouwingen

Vakmanschap

Keuken renoveren met een modernisering en duurzaamheidsslag

Voldoet uw keuken niet meer aan de eisen van deze tijd? Geen nood. Verbouwingdirect.nl zorgt voor een moderne upgrade en een eigentijdse look van uw keuken. Een keuken renoveren is goedkoper dan een nieuwe keuken plaatsen. Bovendien stijgt hiermee uw wooncomfort én de waarde van uw woning.

U kunt gelijk een duurzaamheidsslag maken, bijvoorbeeld met een elektrische inductiekookplaat in plaats van een gasfornuis. Verbouwingdirect.nl kan uw meterkast aanpassen, extra stroomgroepen aanbrengen en vloerverwarming of een lage-temperatuurradiator in de keuken plaatsen, evenals led-lampen, goede ventilatievoorzieningen en brandveiligheidsmaatregelen.

uw wens staat centraal

Informeer naar de mogelijkheden van een keuken verbouwen of renoveren

Uw wensen staan centraal bij een keuken verbouwen of renoveren. Wilt u nieuwe keukenkastjes of alleen nieuwe folie op de deurtjes? Wilt u een nieuw aanrechtblad, elektra verleggen, aanpassingen voor een andere kookwijze of nieuwe plinten, lichtlijsten, wanden, kranen of inbouwapparatuur met andere aansluitingen? Verbouwingdirect.nl maakt uw oude keuken weer als nieuw. U beleeft hierna meer kookplezier en uw keuken is een aantrekkelijker plek in huis.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een keuken verbouwen of renoveren? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail met uw vragen of verzoeken naar info@verbouwingdirect.nl.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw keuken?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan