fbpx
Diensten

Huis verbouwen

Wilt u zorgeloos en binnen de gestelde tijd en budget uw huis verbouwen, renoveren of restaureren? Kies dan voor Verbouwingdirect.nl.

huis-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

Ons allround bouwbedrijf drijft op ambachtelijk vakmanschap, precisiewerk en innovatief denken en doen. Of u nu uw huis wilt uitbreiden of anders wilt indelen, uw woning wilt aanpassen aan de eisen van nu of uw authentieke woonpand in oorspronkelijke staat wilt terugbrengen. Wij denken met u mee, adviseren u op maat, vertalen uw wensen en ideeën in concrete bouwplannen en zorgen vervolgens voor een gestroomlijnd bouwproject. U wordt volledig ontzorgd. Wij verbouwen, renoveren of restaureren uw huis alsof het van onszelf is.

Verbouwingdirect.nl staat garant voor het slagen van uw huisverbouwing

Het is voor een woningeigenaar lang niet altijd te overzien wat er allemaal bij een huis verbouwen, renoveren of restaureren komt kijken. Het inschakelen van een deskundige, betrouwbare en betaalbare aannemer is de beste oplossing voor het slagen van het bouwproject. De experts van Verbouwingdirect.nl zorgen ervoor dat alles aan uw wensen en eisen voldoet en de werkzaamheden binnen de planning en het budget worden uitgevoerd. Wij controleren bij het Omgevingsloket of er een omgevingsvergunning nodig is voor de huisaanpassingen. Zo ja, vragen wij dit tijdig aan bij de gemeente.

Vollop mogelijkheden

Uw huis verbouwen biedt vele mogelijkheden en nieuwe kansen

Is uw huis aan een opknapbeurt toe? Wilt u meer ruimte in huis, een aanbouw of een dakkapel? Of droomt u van een nieuwe keuken, badkamer, verbouwing van de zolder, gevelrenovatie of plaatsing van een carport of veranda? Wat de bouwklus ook is, Verbouwingdirect.nl is uw specialist voor een huis verbouwen. Wij zijn van alle markten thuis. Van kleine tot grote woningverbouwingen voor de particuliere en zakelijke markt. Onze gecertificeerde en ervaren bouwers herinrichten de ruimtes in uw huis of veranderen de functie van het huis, bijvoorbeeld van een eengezinswoning tot een bescheiden studentenhuisvesting. Wij kunnen ook vakkundig inhaken op actuele ontwikkelingen, zoals woningsplitsing.

huis-verbouwen-img2@0,5x
Verduurzamen

Uw huis renoveren en aanpassen aan de eisen van deze tijd

Uw bouwproject is onze zorg. Een huis renoveren is specialistenwerk, dat bij Verbouwingdirect.nl in vertrouwde handen is. Wij beschikken over oude en nieuwe materialen en technieken om uw woning aan te passen aan de moderne eisen. Het levert u veel op. Meer wooncomfort, een luxe uitstraling en een hogere woningwaarde. Een woningrenovatie kan op vele manieren. Van het plaatsen van nieuwe muren, het maken van een kelder- of zolderruimte, het aanbrengen van isolatie of het vervangen van verwarmingselementen of elektriciteitsleidingen tot het verbeteren van de brandveiligheid, het aanbouwen van een serre of dakkapel of het verwijderen en vernieuwen van een oude keuken of badkamer.

Behoud van uitstraling

Uw huis restaureren met behoud van de historisch waardevolle staat

Staat uw huis restaureren op uw verlanglijstje? Verbouwingdirect.nl is uw partner als uw monumentale of historisch waardevolle woning gerestaureerd moet worden. Onze vakspecialisten hebben de kennis en ervaring met authentieke timmer-, voeg- en metseltechnieken en aloude bouwconstructies. In onze restauratieprojecten komt onze interesse en liefde voor oude bouwstijlen tot uiting. Bij een huisrestauratie brengen wij (elementen van) uw pand weer in oorspronkelijke staat, zoals de gevel, schouw, deuren, ornamenten, het voegwerk en de lijstgoten. Wij hebben daarbij aandacht voor kleur, vorm, structuur en materiaal. Alles is erop gericht om de monumentale of cultuurhistorische waarde van uw huis te behouden.

Wilt u weten wat Verbouwingdirect.nl voor u kan betekenen bij uw huis verbouwen, renoveren of restaureren. Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl. Met ons vakmanschap maken wij uw dromen waar.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw huis?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan