fbpx
Diensten

Herontwikkeling van bedrijfsgebouwen naar woningen

herontwikkeling-van-bedrijfsgebouwen-naar-woningen-img1@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

Veel kantoorpanden en bedrijfsgebouwen voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Bij elkaar is er sprake van miljoenen vierkante meters leegstand als gevolg van verhuizing of bedrijfsbeëindiging, mede door de toename van het thuiswerken en de economische terugval. Aan de andere kant is er een groot tekort aan woningen in Nederland. Herontwikkeling van kantoren en bedrijfsgebouwen naar appartementen of woningen is een doeltreffend middel tegen leegstand en verpaupering. Verbouwingdirect.nl beschikt over de expertise en ervaring voor een succesvolle transformatie van vastgoed naar een woonbestemming.

Transformatie kantoorpanden naar appartementen of studentenhuisvesting

Leegstand van bedrijfsgebouwen leidt voor eigenaren van onroerend goed tot verpaupering en waardevermindering van het bezit. De omgeving verloedert en gaat achteruit, terwijl er tegelijkertijd vele mensen naar een geschikte woning zoeken. Verbouwingdirect.nl geeft bedrijfsonroerendgoed een tweede kans met een herontwikkeling van bedrijfsgebouwen naar woningen. Wij transformeren leegstaande kantoorgebouwen naar appartementen of studentenhuisvesting. Wij verbouwen panden in voormalige industriegebieden naar een woon- en werkfunctie.

woningtekort

Verbouw en renovatie bedrijfsgebouwen duurzaam antwoord op woningtekort

Nieuwbouw is niet de enige oplossing om het woningtekort op te lossen. Het slim en efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte is een duurzaam antwoord op leegstaande kantoren, winkels of bedrijfsgebouwen. Verbouwingdirect.nl is uw deskundige en betrokken partner voor het verbouwen en renoveren van bedrijfspanden tot sfeervolle, functionele woningen of appartementen voor verschillende doelgroepen.

Oude fabriekshallen, kantoren, schoolgebouwen, ziekenhuizen of openbare gebouwen hebben in vele gevallen een bijzondere uitstraling. Onze bouwkundig experts stemmen de herinrichting en herindeling van het gebouw naadloos af op de nieuwe woonfunctie en de wensen van de gebruikers. Het bedrijfsgebouw krijgt een nieuw leven en wordt een thuis voor nieuwe bewoners.

herontwikkeling-van-bedrijfsgebouwen-naar-woningen-img2@0,5x
Portfolio

Recente herontwikkeling van bedrijfsgebouwen

verduurzamen

Herontwikkeling op maat en verduurzaming in plaats van sloop

Het transformeren van bedrijfsonroerendgoed naar woningen is een complex project en werk voor specialisten. Dan bent u bij Verbouwingdirect.nl aan het goede adres. Wij creëren nieuwe ruimtes met eigen voorzieningen en zorgen voor goede geluidsisolatie, qua regelgeving en woonkwaliteit een belangrijk punt bij herontwikkeling van een bedrijfsgebouw.

Herontwikkeling in plaats van sloop is op zich al een duurzame keuze. Een kantoor of bedrijfsgebouw moet bij herbouw en renovatie worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Vaak laten de milieuprestaties te wensen over. Verbouwingdirect.nl zorgt voor een verduurzaming van het nieuwe woongebouw, met het aanbrengen van nieuwe water- en elektraleidingen, isolerende maatregelen, energiezuinige verwarmingsinstallaties en eventueel vloerverwarming, evenals het treffen van maatregelen op het gebied van brandveiligheid. Het zijn investeringen die op de lange termijn worden terugverdiend.

Vakmanschap

Verbouwingdirect.nl denkt met u mee en begeleidt u van begin tot eind

Het team van specialisten van Verbouwingdirect.nl begeleidt uw herontwikkelingsproject van A tot Z. Wij denken van het begin tot het eind met u mee en wij anticiperen als flexibel bouwbedrijf op de nieuwste bevindingen. Onze medewerkers hebben oog voor detail en liefde voor de bouw. Ze combineren ambachtelijk vakmanschap met de modernste technieken om uw wensen te vervullen. Wij weten precies wat er bij een herontwikkeling van bedrijfsgebouwen naar woningen komt kijken en wij hebben alle disciplines in huis om uw project te doen slagen.

Verbouwingdirect.nl heeft ruime ervaring in de herontwikkeling van bedrijfsgebouwen naar woningen. Bent u nieuwsgierig naar dit concept en de transformatieprojecten? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over herontwikkeling?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan