fbpx
Diensten

Gevel renoveren

Heeft u een klushuis of oude woning en wilt u de gevel verbouwen om deze de gewenste stijl en uitstraling te geven? Of is de gevel renoveren noodzakelijk als gevolg van achterstallig onderhoud, stormschade of natuurlijk verval?

gevel-renoveren-img1@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

De bouwkundig experts van Verbouwingdirect.nl geven uw gevel met een professionele verbouwing een aantrekkelijke facelift. Ze voorkomen met een gevelrenovatie grote schades. Met een gelijktijdige isolatie slaat u twee vliegen in één klap. Het aanzicht van uw woning of bedrijfspand wordt mooier én u bespaart voortaan maandelijks op uw energiekosten.      

Gevel verbouwen tot het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand

U heeft een idyllisch huis, maar er moet het een en ander aan de gevel gebeuren om hier uw droomwoning van te maken. De gevel is de eerste aanblik en daarmee het visitekaartje van uw woning. Mogelijk wilt u de verouderde of onpraktische raampartijen en kozijnen of verspringende dakgoten vervangen, of een lelijke aanbouw verwijderen. Of juist een uitbouw, schuifdeuren of dakkapel toevoegen aan de gevel. Verbouwingdirect.nl vertaalt uw wensen en eisen in een prachtige restyling van uw gevel.

alles is mogelijk

Gevelbekleding van allerlei soorten materialen

Bent u de stenen op de buitenmuur beu en wit u uw woning een andere look geven? Dan is gevelbekleding een aantrekkelijke optie. U kunt kiezen uit vele verschillende materialen. Van hout, houtcomposiet, glas of metaal tot kunststof, leien, cement, baksteen of bepleistering. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Verbouwingdirect.nl kan u hier alles over vertellen. Een houten gevelbekleding geeft een natuurlijke uitstraling, terwijl een leien gevelbekleding strak en modern oogt. Een metalen bekleding zorgt voor een stoere en robuuste look, een onderhoudsarme kunststof gevelbekleding toont een klassieke aanblik die jarenlang van kracht blijft. 

gevel-renoveren-img2@0,5x
Woningonderhoud

De gevel renoveren om regen- en vorstschade buiten de deur te houden

De gevel renoveren is een van de belangrijkste zaken bij het woningonderhoud. De gevel is door natuurlijke veroudering en wisselende weersomstandigheden aan slijtage en verval onderhevig. Er ontstaan scheuren in de voegen, breuken in de gevelstenen, beton begint af te brokkelen en de bewapening gaat roesten. Hierdoor neemt de kans op regen- en vorstschade toe. Hemelwater kan uw huis binnendringen en schade veroorzaken. Door scheurvorming kan uw gevel verzakken. Verbouwingdirect.nl herstelt met een renovatie de gevel in oude glorie en houdt lekkageschade buiten de deur.

uw wens staat centraal

Uiteenlopende werkzaamheden aan de gevel

De gecertificeerde medewerkers van Verbouwingdirect.nl verrichten allerhande werkzaamheden aan de gevel, zoals de vervanging van gevelstenen, lateien, raamdorpels en kozijnen, het herstel van voeg- en pleisterwerk, het aanbrengen van metselmortel en het impregneren van de gevel. Verder vervangen wij onder meer lood (bij de schoorsteen, dakkapel of dakraam) om lekkage te voorkomen, verrichten wij reparaties bij betonrot en zorgen wij voor een betere isolatie.

Met isolerende beplating elimineert u koude- en vochtproblemen en creëert u een nieuwe aanblik van uw gevel. Steenstrips zorgen voor thermische isolatie, ze houden vocht tegen, zijn brandveilig en eenvoudig te plaatsen. Bij milieuvriendelijke bepleistering pakt u koude bij de bron aan, heeft u geen condens- of schimmelvorming en werkt u bovendien oneffenheden in de gevel gemakkelijk weg.

Wilt u graag meer weten over een gevel verbouwen of renoveren? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl en u krijgt snel antwoord op uw vragen of verzoeken.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw gevel?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan