fbpx
Diensten

Dakkapel plaatsen of renovatie

Laat een dakkapel plaatsen of schakel ons in voor een dakkapel renovatie. We creëren extra woonoppervlak of controleren en herstellen de huidige dakconstructie. Bovendien berekenen we vooraf de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

dakkapel
Onze expertise

Dak verbouwen: meer ruimte creëren

Denkt u aan het dak verbouwen? Een dakkapel is een goede keuze om meer ruimte te creëren. Als het u gaat om een extra (slaap)kamer of meer bergruimte denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Dankzij een dakkapel op het dak hoeft u niet te verhuizen. In plaats daarvan realiseert u de hobbykamer, speelzolder, thuiswerkplek of extra slaapkamer op de plek waar zich nu de (kleine) zolder bevindt.

Tip: de dakkapel kosten verdient u in de meeste gevallen eenvoudig terug. Dankzij de extra kamer stijgt de waarde van uw woning. Dat betekent dat u de investering bij verkoop van de woning volledig terugkrijgt. Bovendien investeert u in meer woongenot, waardoor u er ook al voor die tijd veel plezier van heeft.

Renovatie van de dakkapel

Staat er al een dakkapel op de woning, maar is die niet langer van goede kwaliteit? Geen zorgen. Een dakkapel renovatie helpt de kwaliteit hiervan te herstellen, zonder dat het nodig is om opnieuw ingrijpend te verbouwen.

In plaats daarvan beoordelen we de huidige dakconstructie en de dakkapel. We kijken naar het samenstel van balken, platen en gewapend beton. Op die manier controleren we het dak op eventuele vochtproblemen, daklekkage, invloeden van extreme weersomstandigheden en houtworm met eventuele houtrot.

In veel gevallen kunnen we de dakkapel renovatie of dakrenovatie heel specifiek uitvoeren. Dat betekent dat we bijvoorbeeld het dakbeschot herstellen, panlatten vervangen of dampwerende folie aanbrengen.

Dit voorkomt de noodzaak om het volledige dak te verbouwen, waardoor de kosten voor een renovatie veel lager uitvallen. Ondertussen herstellen we het dak in de originele kwaliteit. Of beter nog, omdat we materialen gebruiken die voldoen aan de huidige hoogste kwaliteitseisen.

alles is mogelijk

Dakkapel plaatsen of renovatie

Denkt u aan het plaatsen van een dakkapel of zoekt u een specialist voor de renovatie daarvan? Wij hebben ervaring met alle soorten prefab dakkapellen en weten welke materialen er door de jaren heen zijn gebruikt. Dat betekent dat we bijvoorbeeld ingescheurde nokvorsten en poreus cementwerk herkennen. Bovendien kunnen we de schoorsteen opnieuw voegen of ons richten op verouderd lood, kapotte dakpannen en lekkende dakgoten. Het zijn allemaal situaties waarin een renovatie bijdraagt aan betere kwaliteit, dus een langere levensduur van de dakkapel op de woning.

Bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel houden we desgewenst rekening met de mogelijkheden tot meer dakisolatie. Op die manier brengen we de energielast flink omlaag, zodat de energierekening lager uitpakt. Wij kunnen het dak van binnen en van buiten isoleren, afgestemd op de situatie bij u thuis. De dakkapel creëert extra ruimte op de bovenste verdieping, terwijl we er meteen voor zorgen dat er voortaan veel minder warmte verloren gaat. Ook de energierekening helpt de investering dan dubbel en dwars terug te verdienen.

Heeft u nog vragen over het plaatsen of de renovatie van een dakkapel? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

dak-verbouwen-img2@0,5x
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw dak?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan