fbpx
Diensten

Dak verbouwen

Wilt u extra woonoppervlak creëren met een dakkapel of het optoppen van uw dak met een extra laag? Is de dakconstructie door lekkage of houtrot aangetast en moet deze vervangen worden? 

dak-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

Is uw dak vanwege achterstallig onderhoud of veroudering aan een opknapbeurt toe? In alle gevallen is Verbouwingdirect.nl uw betrouwbare kwaliteitsaannemer voor een dak verbouwen of renoveren. U kunt ons inschakelen voor grote of kleine projecten. Onze ervaren, betrokken vakmensen leveren werk op hoog niveau en gaan altijd voor het beste resultaat.

Dak verbouwen met een dakkapel of het optoppen van uw dak voor extra ruimte

Dakwerkzaamheden zijn veelomvattend. Verbouwingdirect.nl realiseert een dakopbouw voor extra kamers en bergruimte. U hoeft hierdoor niet te verhuizen. Met het optoppen van uw dak of het plaatsen van een dakkapel kunt u eindelijk uw hobbykamer, speelzolder, thuiswerkplek, extra slaapkamer of logeerkamer verwezenlijken. U woning krijgt een nog mooiere uitstraling én neemt toe in waarde.

alles is mogelijk

Herstel of gedeeltelijke of volledige vervanging van de dakconstructie

De dakconstructie vormt het geraamte van uw woning. Het samenstel van balken, platen en gewapend beton houdt uw dak staande. Door de jaren kan de dakconstructie beschadigd raken door vochtproblemen, daklekkage, extreme weersomstandigheden (storm) of houtworm met houtrot tot gevolg. Het is niet altijd nodig om de dakconstructie in zijn geheel te vervangen. De specialisten van Verbouwingdirect.nl kunnen de dakstructuur gedeeltelijk vervangen of versterken.  Wij herstellen dakbeschot, vervangen panlatten en brengen damp werende folie aan. Als u problemen met de dakconstructie heeft, is het verstandig om onze experts ook naar uw dakbedekking te laten kijken. Deze kan namelijk ook beschadigd zijn.

dak-verbouwen-img2@0,5x
Voorkom problemen

Dak renoveren om er droog en warmpjes bij te zitten

Het dak zorgt ervoor dat u er droog en warmpjes in huis bijzit. Een dak renoveren is op een gegeven moment noodzakelijk. Verbouwingdirect.nl levert maatwerk in dakrenovatie. Dat kan van alles zijn. Van het herstellen of vervangen van ingescheurde nokvorsten met poreus cementwerk of het opnieuw voegen van de schoorsteen of de gevel tot het vervangen van verouderd lood, kapotte dakpannen of lekkende dakgoten. Of het vernieuwen van uw dakbedekking met het gewenste materiaal, zoals bitumen, kunststof (EPDM of PVC), dakpannen, leien of een groen dak. Wij maken uw platte of hellende dak wind- en waterdicht.

verduurzamen

Met gelijktijdige dakisolatie uw energielast flink omlaag brengen

Een dakrenovatie gaat vrijwel altijd samen met dakisolatie om enerzijds te voorkomen dat kou en vocht van buiten naar binnen treedt en anderzijds dat er veel warmte in huis via het dakbeschot verloren gaat. Verbouwingdirect.nl kan uw dak zowel van binnen als van buiten isoleren. U bespaart hiermee enkele tientallen procenten op uw energierekening. Daarnaast heeft u in de zomer en winter een aangenamere temperatuur in de ruimte direct onder het dak.  Dakisolatie leidt tot een lagere luchtvochtigheid. U heeft geen last van muffe lucht, schimmelvorming op het plafond en de muren of afbladderend schilderwerk.

Verbouwingdirect.nl biedt met uiteenlopende dakwerkzaamheden een oplossing voor uw specifieke vraag. Een dakraam voor meer lichtinval in de kamer. Een dakterras voor zonnige dagen en zwoele zomeravonden. Een dakluik om het dakterras te bereiken of een dakinspectie te kunnen doen. Met een dak verbouwen of renoveren verlengt u bovendien de levensduur van uw dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw dak?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan