fbpx
Diensten

Badkamer verbouwen

Er zijn vele goede redenen voor uw badkamer verbouwen of renoveren. U verhoogt hiermee uw wooncomfort en uw woning wordt meer waard.

badkamer-verbouwen-img2@0,5x
Onze expertise

Ervaren waarom wij het verschil maken?

Een ruimere of aangepaste badkamer kan nodig zijn wegens gezinsuitbreiding, ouderdom of ziekte, zodat u langer in uw eigen huis kan blijven wonen. Of misschien bent u uitgekeken op uw oude badkamer en wilt u een nieuwe look, met een moderne inrichting en stijlvolle accessoires. Verbouwingdirect.nl voegt in alle gevallen een fijne, relaxte ruimte aan uw huis toe. Het verbouwen of renoveren van uw badkamer is bovendien goedkoper dan een compleet nieuwe badkamer.

Kies voor kwaliteit en gemak bij een facelift van uw badkamer

Als u een badkamer verbouwen of renoveren aan Verbouwingdirect.nl overlaat, kiest u voor kwaliteit en gemak. Wij ontzorgen u volledig en nemen u het gehele project uit handen. Wij zorgen voor een duidelijke planning, een rimpelloze verbouwing of renovatie en een afgesproken oplevering binnen het gestelde budget. Onze ervaren, ambachtelijk geschoolde vakmensen zijn van alle markten thuis. Van het (ver)leggen van leidingen, het uitvoeren van tegelwerk of het plaatsen van een bad, douche, toilet of wasbak tot het leggen van vloerverwarming, het plaatsen van een nieuwe vloer of het aanbrengen van een nieuw plafond met spotjes.

alles is mogelijk

Badkamer verbouwen voor meer comfort, functionaliteit en moderniteit

Een badkamer verbouwen met een andere indeling vraagt een zorgvuldige voorbereiding. De experts van Verbouwingdirect.nl verleggen het leidingwerk en de elektra. Het toilet, het bad en/of douche, de wasbak en de badkamermeubels; het is allemaal maatwerk. Onze specialisten zijn thuis in tegelwerk, timmerwerk, leidingwerk en elektra.

Uw badkamer wordt met een verbouwing comfortabeler, moderner en functioneler. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het vervangen van een ligbad voor een inloopdouche. Of het installeren van een extra of dubbele wastafel, zodat u met twee personen tegelijk van de ruimte gebruik kunt maken. Wij verleggen de watervoorziening en afvoer.

Badkamer verbouwen 2
Vakmanschap

Verwarming, ventilatie en isolatie belangrijk bij badkamer renoveren

Wilt u uw oude badkamer renoveren, zodat deze aan de eisen van deze tijd voldoet? Verwarming, ventilatie en isolatie zijn belangrijke aspecten van een comfortabele badkamer. Als u uit de douche of uit bad stapt, is het fijn als er een aangename omgevingstemperatuur is. Verbouwingdirect.nl is uw partner voor het plaatsen van vloerverwarming of wandverwarming.

Wij treffen isolerende maatregelen om te voorkomen dat koude lucht de badkamer binnenstroomt en warme lucht via het plafond naar buiten verdwijnt. Goede ventilatie is belangrijk in een vochtige badkamerruimte. Denk aan ventilatieroosters of mechanische ventilatie. Met de combinatie van goede verwarming en ventilatie wordt condensvorming gereduceerd en schimmelvorming voorkomen. Heeft u een raam in de badkamer? Dubbel glas biedt een duurzame oplossing.

uw wens staat centraal

De vele voordelen van een badkamer verbouwen of renoveren

Overweegt u een badkamer verbouwen of renoveren? De voordelen zijn velerlei. U geniet van het extra comfort én uw badkamer krijgt een nieuwe uitstraling, in een stijl die bij u past. Dit geldt ook voor de nieuwe indeling van de ruimte, die naadloos aansluit op uw dagelijkse handelingen en die van uw huisgenoten. Bovendien betekent een facelift van de badkamer een financiële opwaardering van uw huis.

Heeft u vragen over een badkamer verbouwen of renoveren? Of wilt u advies en uw plannen met ons bespreken?  Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl. U krijgt snel antwoord.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw badkamer?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan