fbpx
Diensten

Appartement verbouwen

Wilt u uw appartement verbouwen, omdat u wegens gezinsuitbreiding of thuiswerken meer leef- en werkruimte nodig hebt?

appartement-verbouwen-img1@0,5x
Onze expertise

Benieuwd waarom wij het verschil maken?

wilt u uw verouderde of historisch waardevolle appartement renoveren of restaureren, zodat deze weer aan de eisen van deze tijd voldoet en zijn authentieke uitstraling terugkrijgt? Verbouwingdirect.nl heeft alle expertise, ervaring, materialen en middelen in huis voor uiteenlopende bouwwerkzaamheden aan een appartement. Van het verbouwen van een keuken of badkamer of het aanbrengen van isolatie en verwarming tot nieuw buitenschrijnwerk (ramen en deuren), een gevelrenovatie of totaalrenovatie.

Strakke planning en duidelijke structuur bij verbouwing appartement

Uw appartement verbouwen, renoveren of restaureren is een ingrijpend proces. Dan is het handig en verstandig om de organisatie en uitwerking van deze klus uit te besteden aan een expert. De specialisten van Verbouwingdirect.nl zorgen voor een strakke planning en een duidelijke structuur, met een heldere uitwerking van de bouwplannen, details en specificaties. Onze vakmensen weten exact wat de (ver)bouwmogelijkheden zijn. En wat er met het beschikbare budget kan worden gerealiseerd. U kunt vertrouwen en bouwen op onze ervaring, vaardigheid en inzicht in de indeling van de ruimtes en andere aspecten van de bouwklus.

VVE toestemming

Appartement verbouwen in complex na toestemming van de VvE

Als u in een appartementencomplex woont waar een Vereniging van Eigenaren (VvE) actief is, dient u voor een appartement verbouwen in sommige gevallen eerst toestemming van deze VvE te krijgen. Dat geldt voor verbouwingen aan gemeenschappelijke ruimten als galerijen en liften, maar ook voor bepaalde gedeelten in uw privédomein. Denk aan het verwijderen van een draagmuur in uw appartement. Hier moet eerst over gesproken worden in een ledenvergadering van de VvE. Andere verbouwingen waarvoor toestemming nodig is, zijn bijvoorbeeld de vervanging van kozijnen of aanpassingen aan algemene leidingen. Het is ook goed om als VvE-lid eerst overleg te voeren over een nieuwe laminaatvloer of parketvloer uit oogpunt van isolatie en geluid.

appartement-verbouwen-img2@0,5x
Portfolio

Recente appartement verbouwingen

Verduurzamen

Uw appartement renoveren op slimme en betaalbare wijze

Verbouwingdirect.nl checkt bij het Omgevingsloket of er een omgevingsvergunning nodig is voor uw appartement verbouwen, renoveren of restaureren. En vraagt deze desgewenst voor u aan bij de gemeente. Uw appartement renoveren hoeft niet altijd duur te zijn. Met creativiteit, vakmanschap en zorgvuldigheid toveren wij uw appartement om tot een knusse woonplek. Van het vernieuwen van vensters of het opnieuw bepleisteren van de voorgevel tot naadloze installatie van sanitair of het laten samenvloeien van twee ruimtes tot één grote oppervlakte.

Een totaalrenovatie gaat meestal gepaard met een dakisolatie die uw maandelijkse energielast flink omlaag brengt. Wij kunnen dubbele beglazing aanbrengen, duurzame maatregelen treffen op het gebied van verwarming en elektriciteit en de brandveiligheid in uw appartement verbeteren. Voor een balkonrenovatie of het optoppen van uw appartement (één of meer bouwlagen op het dak) draaien wij onze hand ook niet om.

Behoud van uitstraling

Specialist in appartement restaureren, met behoud van karakteristieke elementen

Verbouwingdirect.nl is gespecialiseerd in een appartement restaureren, met behoud van de karakteristieke elementen van uw pand. Wij brengen de authentieke bouwdelen weer tot leven. Uw cultuurhistorisch waardevolle of monumentale appartement wordt in ere hersteld, waarbij de geschiedenis behouden blijft. Onze ervaren vakmensen gaan voorzichtig en precies te werk, zonder aantasting of beschadiging van de oude elementen van uw appartement. Wij staan u natuurlijk ook bij met het uitzoeken van de speciale regels bij restauratie van historische panden en zorgen ervoor dat de bouwwerkzaamheden aan de voorschriften en eisen voldoen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw appartement verbouwen, renoveren of restaureren? Bel (020 – 2101 088) of stuur een e-mail naar info@verbouwingdirect.nl. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan