fbpx

Aannemer Weesp

We zijn uw aannemer in Weesp met uitgebreide ervaring en diepgaande expertise. Dus wilt u een monument, een herenhuis of een andere woning verbouwen? We helpen u verbouwen, bij herinrichten en bij het weer netjes afwerken van bijvoorbeeld het houtwerk, de vloeren en de muren en wanden.

Aannemer in Weesp voor al uw verbouwingen
Onze expertise

Complete woning of een deel verbouwen

We zijn als aannemer in Weesp en omgeving gespecialiseerd in zowel complete verbouwingen als specifieke verbouwwerkzaamheden. Dus wilt u heel de woning laten opknappen of gaat het om bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of de zolder? We creëren extra ruimte, zorgen voor een moderne inrichting of helpen het allemaal weer netjes af te werken.

Dankzij ons lokale netwerk van groothandels, leveranciers en lokale vakmensen kunnen we iedere verbouwing realiseren. Wij zorgen voor een als-nieuwe afwerking, volledig op basis van uw specifieke wensen voor heel de woning of voor bepaalde kamers en vertrekken.

Voor monumenten en herenhuizen

We hebben in Weesp en omgeving als aannemer onder andere veel ervaring met monumenten en herenhuizen. Een monument vraagt in sommige gevallen om een omgevingsvergunning, in andere gevallen kunnen we vergunningsvrij verbouwen. Wij zoeken het graag voor u uit, bijvoorbeeld om na te gaan of er sprake is van een beschermd dorps- of stadsgezicht. Dat voorkomt verrassingen. Vervolgens gaan we aan de slag met de verbouwing, bijvoorbeeld met schilderwerk, herstel van kozijnen, ramen en deuren of het pleisterwerk op de gevels en muren. Bovendien kunnen we kapotte ruiten of dakpannen door hetzelfde type vervangen, zodat het er weer allemaal authentiek uitziet.

Vertrouwd

Aannemer in Weesp: vertrouwd verbouwen

We zijn uw ervaren aannemer in Weesp, voor een verbouwing op basis van vertrouwen. Dat geldt ook in Naarden en omgeving, dus we kunnen u de voorbeelden van verbouwingen en opdrachten in die plaatsen laten zien. We werken zoveel mogelijk samen met lokale vakmensen en kopen in bij regionale groothandels. Op die manier verbouwen we vanuit een netwerk van specialisten, dat de regio kent en samen met ons verbouwt op de manier die u voor ogen heeft.

Uitbouw in Weesp zonder te heijen

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Weesp? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan