fbpx

Aannemer Naarden

De beste aannemer in Naarden weet van aanpakken én kent de lokale vakmensen en regionale groothandels. We bevinden ons in een sterk netwerk van specialisten. Dus denkt u aan een complete verbouwing of gaat het om bijvoorbeeld de keuken of de badkamer? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

De beste aannemer in Naarden weet van aanpakken
Onze expertise

Vakkundig verbouwen

Denkt u aan een verbouwing voor heel de woning of wilt u specifiek de keuken, de badkamer, de zolder of een andere ruimte in huis aanpakken? We maken de plannen, beoordelen beschikbare plannen of denken samen met u na over de beste manier om hiermee aan de slag te gaan.

Op die manier zorgen we voor een nieuwe indeling, werken we alles weer netjes af of maken we bijvoorbeeld een doorbraak om extra vierkante meters beschikbaar te maken. We verbouwen, kunnen helpen herinrichten en werken het allemaal weer netjes af, zodat de woning weer volledig voldoet aan al uw wensen en voorkeuren.

Voor herenhuizen en Rijksmonumenten

We zijn als aannemer in Naarden onder andere gespecialiseerd in herenhuizen en Rijksmonumenten, net als in appartementen en andere woningen. Dus woont u in een herenhuis en wilt u de kenmerkende jaren 30-stijl (opnieuw) benadrukken? Gaat het om hoge kozijnenpartijen en grote ramen die toe zijn aan een opknapbeurt? We helpen u graag alle ruimte te benutten, zonder uitbreiding van het pand.

Vertrouwd

Aannemer in Naarden: vertrouwd verbouwen

Zoekt u een aannemer in Naarden met uitgebreide ervaring? We laten u graag de voorbeelden zien van andere woningen die we verbouwden en weer opknapten, ook in Blaricum en de rest van de omgeving.

Aannemer in Naarden voor topkwaliteit

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Naarden? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan