fbpx

Aannemer Hilversum

Als aannemer in Hilversum staan we bekend om onze verbouwingen, zowel voor de complete woning als wanneer u de badkamer, de keuken of de zolder wilt aanpakken. Dus gaat het om een boerderij, om een herenhuis of een monumentaal pand? Of juist om een modern appartement waarvan u de indeling wilt veranderen? Het is allemaal mogelijk. We vertellen u als aannemer graag meer over de mogelijkheden, waarna we u van A tot Z kunnen begeleiden.

Misschien droomt u van extra vierkante meters bij uw woning of zoekt u naar mogelijkheden om de huidige ruimte optimaal te benutten. Dat is waar we sterk in zijn, met de verbouwingen die we realiseren. Bovendien kunnen we het schilderwerk opknappen en bijvoorbeeld het houtwerk van de kozijnen herstellen. Dus wilt u onderhoud laten plegen of denkt u aan een verbouwing voor meer woongenot? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Aannemer Hilversum
Onze expertise

Vakkundig verbouwen

In Hilversum en omgeving hebben we als aannemer veel ervaring met zowel complete verbouwingen als met specifieke projecten. We verbouwen bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of de zolder. Als u denkt aan een dakkapel of aan een nieuwe indeling van de badkamer kunnen we u daarmee uitstekend van dienst zijn. Wij gaan ermee aan de slag, altijd op basis van uw specifieke wensen.

Vooraf geven we duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, welke materialen we gebruiken en hoe lang de werkzaamheden zullen duren. Tijdens het werk beperken we de hinder en overlast, door goed mee te denken over hoe u kunt blijven wonen en werken.

Voor appartementen en boerderijen

Dus gaat het om de verbouwing van een appartement of woont u in een boerderij? We houden rekening met de cultuurhistorie en verbouwen als aannemer in Hilversum vanuit de passie voor het vak. Dat betekent dat we precisiewerk leveren als dat nodig is en bij de plannen rekening houden met wat er van grote historische waarde is. Het resultaat is een verbouwing zoals u die wenst, door vakmensen die weten wat er belangrijk is tijdens het werk.

Vertrouwd

Aannemer in Hilversum: vertrouwd verbouwen

We zijn uw aannemer in Hilversum en omgeving. Dankzij onze goede relaties met regionale groothandels en de vakmensen in de directe omgeving beschikken we over een sterk netwerk. De lijnen zijn kort, zowel in Hilversum als bijvoorbeeld in Amstelveen. We kunnen u werk laten zien dat we in de buurt realiseerden, om daarmee aan te geven wat we voor u kunnen betekenen. Zo kiest u voor een betrouwbare en vertrouwde aannemer, met goede kennis van zaken en met jarenlange ervaring.

gevelrenovatie door de beste aannemer van Amsterdam

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Hilversum? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan