fbpx

Aannemer Bussum

U zoekt een aannemer in Bussum: wij zijn uw specialist voor ieder type verbouwing. Dus gaat het om een oude woning, om een herenhuis of wellicht om een monument? We verbouwen bovendien moderne appartementen en ieder ander type woning, altijd op basis van een concreet plan waarmee we aan de slag kunnen. Dat doen we met zoveel mogelijk lokale specialisten en door in te kopen bij regionale groothandels.

Aannemer in bussum voor al uw verbouwingen
Onze expertise

Verbouwen zoals u wilt

Wilt u heel de woning laten verbouwen om die (weer) op te laten knappen? Dat is met name na een verhuizing of als de woning extra onderhoud verdient een goed idee. In andere gevallen gaan we bijvoorbeeld aan de slag met de keuken, met de badkamer of met de zolder. Wij zorgen ervoor dat we de verbouwing precies zo uitvoeren als u wenst. Daarnaast denken we graag in een vroeg stadium mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld op basis van onze uitgebreide ervaring.

Voor oude huizen en monumenten

Dus gaat het om een verbouwing voor een oud huis? Als aannemer in Bussum zoeken we graag voor u uit of het gaat om een monument. Op die manier houden we rekening met eventuele beperkingen in de vrijheid om te verbouwen. Bovendien helpen we bij het aanvragen van de vergunning als dat nodig is, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Daarnaast verbouwen we moderne woningen en niet-monumentale panden. Ook in dat geval controleren we of er een vergunning nodig is, voordat we aan de slag gaan. Zo weet u zeker dat dit goed zit, op het moment dat we starten met de werkzaamheden. Wij zorgen er als aannemer in Bussum voor dat we dit van A tot Z voor u regelen.

Vertrouwd

Aannemer in Bussum: vertrouwd verbouwen

Wilt u vertrouwd verbouwen in Bussum met een aannemer die weet wat er belangrijk is? We hebben jarenlange ervaring en beschikken over een sterk lokaal en regionaal netwerk. We verbouwen veel woningen in zowel Bussum als bijvoorbeeld in Weesp, waardoor we de regio goed kennen en u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Uitbouw in Weesp zonder te heijen

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Bussum? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan