fbpx

Aannemer Baarn

U zoekt een aannemer in Baarn: wij gaan graag voor u aan de slag met de verbouwing. Dat is namelijk waar we sterk in zijn, zowel voor Rijksmonumenten als moderne appartementen. En voor alles er tussenin, omdat we door de jaren heen ervaring hebben opgedaan met allerlei soorten woningen. Dus denkt u aan een complete verbouwing of gaat het om het opknappen van de kozijnen? Wij zijn uw vertrouwde specialist.

Aannemer in Baarn verbouwt uw huis
Onze expertise

De keuken, badkamer of zolder en meer verbouwen

We kunnen als aannemer in Baarn zowel de keuken, de badkamer als bijvoorbeeld de zolder verbouwen. Sterker nog, we knappen complete woningen op. Dus gaat u verhuizen of wordt het tijd om het onderhoud grondig aan te pakken? Dat is precies waar we sterk in zijn. Deel met ons uw plannen of vraag ons naar een advies voor de verbouwing. Dan werken we de plannen samen met u uit, volledig op basis van uw wensen en voorkeuren.

We verbouwen, helpen bij het herinrichten of kunnen alles weer netjes voor u afwerken. Op die manier zijn we precies de aannemer die u zoekt, voor een verbouwing zoals u die voor ogen heeft.

Voor Rijksmonumenten en appartementen

In Baarn en omgeving verbouwen we complete Rijksmonumenten, oude woningen, boerderijen en bijvoorbeeld moderne appartementen. Dat betekent dat we ervaring hebben met zowel moderne als historische woningen.

Een appartement biedt bijvoorbeeld allerlei mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Het is vaak niet mogelijk om het aantal vierkante meters te vergroten, daarom zoeken we naar alternatieven oplossingen voor meer woongenot. Dankzij de duidelijke structuur en planning kunnen we zelfs in een appartement de hinder en overlast vaak tot een minimum beperken.

Vertrouwd

Aannemer in Baarn: vertrouwd verbouwen

Zoekt u een aannemer in Baarn om vertrouwd mee te verbouwen? Dat is precies waar we sterk in zijn, net als in Soest en de omgeving. We kopen in bij regionale groothandels en werken samen met lokale specialisten die hun vak verstaan. Op die manier zorgen we voor een sterk team dat de verbouwing precies zo uitvoert als u voor ogen heeft.

Uitbouw in Baarn zonder te heijen

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Baarn? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan