fbpx

Aannemer Amsterdam

Hoe vindt u de beste aannemer van Amsterdam? Laat de verbouwing uitvoeren door een specialist met een sterk (lokaal) netwerk. Wij kopen in bij regionale groothandels en werken met vakmensen uit de directe omgeving. Vanuit dat sterke netwerk zorgen we er met korte lijnen voor dat we alles kunnen realiseren. Op die manier verbouwen we de keuken, de badkamer, de zolder of de hele woning.

Zoekt u een aannemer die de kozijnen kan herstellen, die het schilderwerk kan opknappen of die aan de slag kan met een dakkapel op het schuine dak? Het zijn allemaal taken waarmee we uitstekend uit de voeten kunnen. We herstellen waar dat nodig is, helpen opnieuw inrichten als u dat wilt en kunnen als aannemer in Amsterdam een complete verbouwing realiseren. Dat doen we van A tot Z, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Aannemer in Amsterdam verbouwt uw huis
Onze expertise

Verbouw keuken, badkamer of zolder

Denkt u aan een verbouwing in Amsterdam en zoekt u daarvoor een ervaren aannemer? We laten u graag de voorbeelden zien van complete woningen die we verbouwden, net als van nieuwe keukens, badkamers en zolders waarvoor we een andere indeling realiseerden. Dus zoekt u naar meer ruimte in uw woning? Of wilt u de beschikbare vierkante meters op een meer praktische manier gebruiken? Geen zorgen, wij weten precies hoe we dat moeten aanpakken.

Dus ligt er al een plan voor de verbouwing of zoekt u een aannemer in Amsterdam die u ook daarbij kan ondersteunen? Dat is waar we sterk in zijn, bijvoorbeeld dankzij onze jarenlange ervaring met veel vergelijkbare projecten.

Voor herenhuizen en appartementen

We verbouwen aan herenhuizen en aan Rijksmonumenten. We weten wat er mogelijk is, waar u een vergunning voor nodig heeft en wat er buiten de beperkingen valt. Daarover kunnen we u uiteraard goed adviseren, al voordat we daarmee aan de slag gaan. Dat voorkomt onduidelijkheden en garandeert dat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Dus wilt u de jaren 30-stijl herstellen, wilt u andere klassieke elementen behouden of gaat het om een moderne indeling binnen wat de richtlijnen en regels toelaten? Dat is waar we sterk in zijn.

Vertrouwd

Aannemer in Amsterdam: vertrouwd verbouwen

We zijn uw aannemer in Amsterdam om vertrouwd te verbouwen. Dat doen we in de wijde omgeving, dus bijvoorbeeld tot aan Hilversum. Op die manier realiseren we uw dromen of denken we de plannen uit, op basis van uw globale idee. Het is de makkelijkste wijze om op een vakkundige manier te verbouwen, waarbij wij er graag voor u mee aan de slag gaan.

gevelrenovatie door de beste aannemer van Amsterdam

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Amsterdam? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan