fbpx

Aannemer Huizen

Een goede aannemer in Huizen verbouwt met vertrouwen. We renoveren, herstellen, helpen bij herinrichten en voeren volledige verbouwingen uit. Dus gaat het om alleen de kozijnen, om de keuken of de badkamer of om heel de woning? Wij voeren de verbouwing uit waar u van droomt. Dat doen we vakkundig, voorzichtig en natuurlijk precies volgens uw specifieke wensen.

Aannemer in Huizen verbouwt uw huis
Onze expertise

Verbouwen zoals u wilt

Laat bijvoorbeeld de keuken verbouwen, de badkamer verbouwen of de zolder opnieuw inrichten. Op die manier creëren we meer ruimte, zowel met een dakkapel als door bijvoorbeeld nieuwe wanden of een vliering te plaatsen. In al die gevallen gebruiken we de huidige ruimte om uw droomwensen te realiseren.

Denkt u aan een grotere keuken of een andere indeling voor de badkamer? Het is ons specialisme als aannemer in Huizen. Dat betekent dat we verbouwen op de manier die u wenst. Of dat we u in een vroeg stadium al aangeven wat er allemaal mogelijk is met ons vakmanschap.

Voor monumenten en herenhuizen

Gaat het bijvoorbeeld om een herenhuis in Huizen? Misschien droomt u ervan om de jaren 30-stijl beter terug te laten komen of denkt u aan het optimaal benutten van de rechte indeling. We herstellen de kozijnen en zorgen bijvoorbeeld voor een nette uitstraling van de grote raampartijen. Op die manier kunnen we het complete herenhuis, een monument, een ander oud huis of zelfs een modern appartement volledig verbouwen.

We verbouwen volledig naar uw wens, voor een prachtige woning in Huizen. Dus wordt het tijd voor grondig onderhoud, wilt u het anders indelen of gaat het om andere (herstel)werkzaamheden? We brengen graag een vrijblijvende offerte uit, om precies aan te geven wat er mogelijk is.

Vertrouwd

Aannemer in Huizen: vertrouwd verbouwen

We zijn uw aannemer in Huizen en omgeving. Daar staan we bekend om onze nette werkwijze en het vertrouwen waarmee we verbouwen. Die naam hebben we bovendien in bijvoorbeeld Baarn en de rest van de omgeving. Zo zorgen we voor de verbouwing die u wenst: vakkundig, vlot en met zon min mogelijk hinder of overlast.

gevelrenovatie door de beste aannemer in Huizen

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Huizen? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan