fbpx

Aannemer Blaricum

We zijn uw aannemer in Blaricum voor complete verbouwingen, voor specifieke aanpassingen en zowel voor oude woningen en Rijksmonumenten als bijvoorbeeld moderne appartementen. Dus zoekt u een specialist met uitgebreide ervaring én een lokaal netwerk van groothandels en vakmensen? Dat is precies waar we sterk in zijn.

De beste aannemer in Blaricum weet van aanpakken
Onze expertise

Verbouw keuken, badkamer of zolder

Denkt u aan een complete verbouwing of gaat het bijvoorbeeld specifiek om de keuken, de badkamer of de zolder? We hebben veel ervaring met gerichte verbouwingen en kunnen desgewenst heel de woning voor u aanpakken. Dus wilt u het grondig aanpakken of zoekt u een manier om de hinder en overlast te beperken? Wij weten wat er moet gebeuren. Bovendien kunnen we u de voorbeelden van andere vergelijkbare projecten laten zien.

Voor Rijksmonumenten en appartementen

We hebben als aannemer in Blaricum ervaring met allerlei soorten woningen en huizen. Dus gaat het om een modern appartement of juist om een Rijksmonument? Vanuit passie, vakmanschap en historisch respect gaan we daar graag mee aan de slag. We combineren ambachtelijk vakmanschap en precisiewerk met zoveel mogelijk originele bouwmaterialen. Ondertussen gebruiken we moderne technieken, uiteraard om de historische details en kenmerken zo goed mogelijk te respecteren.

Vertrouwd

Aannemer in Blaricum: vertrouwd verbouwen

We zijn uw ervaren aannemer, zowel in Blaricum als bijvoorbeeld in Laren en omgeving. Dat betekent dat we in de directe omgeving veel verbouwingen doen, en u de voorbeelden van andere woningen en panden kunnen laten zien. Bovendien kennen we de vakmensen uit de buurt, net als de groothandels en andere handelaren. Op die manier zijn we uw vertrouwde aanspreekpunt én uitvoerder, als ervaren aannemer voor een complete of specifieke verbouwing.

Aannemer in Blaricum voor topkwaliteit

Contact

Heeft u nog vragen over ons werk als aannemer in Blaricum? Neem telefonisch, via e-mail of het online contactformulier contact met ons op. We horen graag van u.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan