fbpx

Aannemer

Een goede aannemer realiseert vakkundige verbouwingen. Wij verbouwen complete woningen, realiseren nieuwe keukens en badkamers en delen bijvoorbeeld de zolder opnieuw in. Dus denkt u aan een dakkapel, wilt u het houtwerk laten opknappen of gaat het om het schilderwerk of de vloeren bij u thuis? Dat is precies waar we sterk in zijn, dus waarmee we graag voor u aan de slag gaan.

We zijn uw aannemer voor alle soorten verbouwingen, zowel binnen als buiten. Dat geldt voor platte en voor schuine daken, net als voor een uitbouw, een opbouw en andere grote projecten. Daarnaast zijn we u graag van dienst met het kleinere werk, bijvoorbeeld om de vloer te herstellen, de wanden weer netjes af te werken en bijvoorbeeld het schilder- en/of houtwerk in oude staat terug te brengen.

Aannemer
Onze expertise

Heel de woning, de keuken, badkamer of zolder

Dus wilt u heel de woning laten verbouwen en zoekt u daarvoor een ervaren aannemer? Dat is waar we sterk in zijn, dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis. Bovendien beschikken we over een sterk lokaal netwerk. We kopen in bij regionale groothandels en werken samen met vakmensen uit de directe omgeving. We hebben daardoor heel korte lijnen, om steeds snel te kunnen schakelen.

Gaat het u om de volledige woning, om de badkamer, de keuken, de zolder of een andere plek in huis? Geen zorgen, wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Wij hebben de middelen, de mankracht en de motivatie om het zo netjes mogelijk te herstellen en weer af te werken.

Voor herenhuizen en Rijksmonumenten

Dat doen we als aannemer onder andere voor herenhuizen en Rijksmonumenten, net als voor andere oude en moderne huizen. En woont of werkt u in een boerderij of een ander pand? De kans is groot dat we er ervaring mee hebben. Dat betekent dat we de verbouwing uitstekend kunnen uitvoeren, precies op de manier zoals u voor ogen heeft.

Vertrouwd

Aannemer: vertrouwd verbouwen

We kunnen als aannemer bijvoorbeeld in Amsterdam, Hilversum en amstelveen rekenen op een sterk netwerk. Daarnaast hebben we door de jaren heen een goede naam opgebouwd in bijvoorbeeld Huizen, Baarn, Soest, Bussum en Weesp. Dus bent u op zoek naar een aannemer in bijvoorbeeld Naarden, Blaricum of Laren? Het is het werkgebied waar we veel ervaring hebben en waar we u graag de resultaten van eerdere projecten laten zien. De kans is groot dat we al een keer bij u in de buurt aan de slag zijn geweest, natuurlijk naar volledige tevredenheid van de opdrachtgevers en klanten die we daarmee helpen.

Aannemer voor alle klussen: verbouwing direct

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact

Vragen over het renoveren van uw appartement?

Aannemer Rick van verbouwingdirect

Neem contact op met Rick voor al uw vragen.

Rick van es

Start typing and press Enter to search

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan